Profil

Vi er en erfaren murer- og entreprenørvirksomhed, der har eksisteret siden 1933. Det hele startede i April 1933, da Ejner Jensen (Steens farfar) lagde de første mursten til det som man i dag kender som Krondal Murerforretning. Ejner Murer som han blev kaldt på egnen, startede sit lille firma med en arbejdsstyrke på et par mand . I maj 1959 kom Ejners søn Vagn Holst Jensen med i firmaet, i Juni 1984 foretog man endnu et generationsskifte ved at Vagns søn Steen Holst Jensen tiltrådte i firmaet og navnet Krondal Murerforretning Aps blev dannet.

Krondal Murerforretning har specialiseret sig på mange områder. Vi har stor ekspertise indenfor alt nedbrydning og entreprenørarbejde. Vi har ligeledes løst et utal af opgaver for televirksomheder i hele Danmark, og er en af landets førende entreprenører på området.

Vores kompetencer og materiel gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver og med et bredt udvalg af entreprenør maskiner kan vi udføre alt fra entreprenørarbejde nedbrydning.

Det store spænd i arbejdsopgaverne, samt vores specielle kompetencer gør at vi kommer over store dele af landet. De store opgaver kræver ofte mange og tunge flyt af maskiner og materiel. Krondal har selv 2 lastbiler, hvor af den ene er med kran. Vi forsyner primært vores egne byggerier, men kører også vognmandskørsel for andre kunder. Vi er leveringsdygtige i alt til byggeri.

Vi tilbyder:

  • Hovedentreprise
  • Jord – beton arbejde
  • Vognmandskørsel
  • Entreprenørarbejde
  • Special opgaver

Krondal Murerforretning ApS - profilbillede

Har du spørgsmål?

Krondal Murerforretning ApS