Vognmand

Vognmand til Brande, Horsens og resten landet

Hos Krondal Murerforretning arbejder vi som vognmand i Horsens, Brande og resten af Danmark. Vi har to store fireakslede lastbiler med hejs og kærre stående, og derfor er vi behjælpelige med flytning til alle opgaver. Til flytningen har vi som vognmænd både containere, blokvogne og anhængere, og det ruster os til at klare opgaver i alle størrelser. Under flytningen sørger vi for at tage god hånd om fragten, så den kommer frem i god stand. Vores kerneprioritet er at levere en service, der lever op til den enkelet kundes individuelle behov. Det gør vi ved at være fleksible i vores service, mens vi altid overholder alle indgåede aftaler vedrørende tidspunkter og priser.

billede af vognmand

Hos en vognmand er god service det vigtigste

Når du overlader din flytning af materialer og andet til os, så kan du blindt stole på, at vi lever op til forventningerne. Vores flyttematerialer er af bedste kvalitet, og derfor bliver der taget god hånd om dit udstyr, mens risikoen for fejl undervejs er minimal. Vi udfører alt i levering af tilslagsmaterialer til byggeri. Vi har ligeledes et lager af sten, grus, granit, muld og flis på egen lagerplads.

 

Kontakt vores vognmænd og bestil flytning

Har du spørgsmål til, hvad og hvordan vi transporterer, så skal du være velkommen til at kontakte os og vores vognmænd. Vi har en bred kundekreds i bl.a. Horsens, Brande og Nørre Snede, men vi arbejder rundt i hele landet. Vi tilpasser os dine ønsker og behov, og fokus er at levere en service, som du er fuldt ud tilfreds med. Vi kontaktes på telefon 75 76 12 22 eller mail info@krondal.dk. Vi glæder os til at snakke med dig.

Udover vores service som vognmænd, kan du også bruge os som entreprenør, kloakmester og murer.