Nedbrydning nær Horsens og Brande

Inden der skal bygges noget nyt, er der ofte noget gammelt, der skal skaffes af vejen. Hos Krondal Murerforretning har vi det udstyr, der skal bruges, når der skal laves en nedbrydning. Vi har vores egne lastbiler og gravemaskiner med sorteregrab og oliehammer, og med vores maskiner er vi klar til at få ryddet pladsen uanset opgavens omfang. Vi fjerne både bygninger og træer. Vi arbejder med nedbrydning for alle typer kunder, og uanset om der er tale om et gammelt fundament, et hus eller en hel fabrik, så er vi behjælpelige.

Vi dækker både private, det offentlige og erhverv. Med godkendt miljøplads og medarbejder med godkendte kurser sørger vi for, at dit affald får den rigtige behandling. Alt arbejdet bliver udført af kompetente fagfolk.

 

Nedbrydning til konkurrencedygtige priser

Der er mange omkostninger forbundet med et byggeprojekt. Derfor forsøger vi at minimere vores kunders omkostninger ved at lette budgettet i forbindelse med nedrivning nær Brande og Horsens. Derfor har du flere midler til at investere i dit byggeri. Vores medarbejdere arbejder engageret og hurtigt, så derfor kommer du hurtig i gang med dit eget projekt.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi har lavet mange nedbrydninger rundt omkring i hele landet. I Brande, Horsens og Nørre Snede har vi især klaret mange nedbrydninger. Har du en nedbrydningsopgave, der skal klares, så sidder vi klar med et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til vores arbejdsproces eller andet, så ring til os på telefon 75 76 12 22 eller send en mail til info@krondal.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.