Kloakmester ved Brande og Horsen

Oplever du problemer med dit kloaksystem? Hos Krondal Murerforretning står vi klar til at hjælpe dig. Når vi laver reparationer på kloaksystemer, så vil det altid være en autoriseret kloakmester og en veluddannet kloakmester i Brande og Horsens, som tager sig af opgaven. Det er din garant for, at vi leverer et stykke arbejde, som du kan sætte din lid til. Vi klarer kloakopgaver i alle størrelser, og vi arbejder både for private, erhverv og for det offentlige. Vi ved, at du gerne vil have opgaven klaret hurtigst muligt, og derfor er vi bevidste om at arbejde effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vores kloakmester ordner bl.a.:

Der kan opleves mange forskellige typer problemer med kloaksystemet. Vores store erfaring er din garanti for, at vi løser dit problem uanset type og omfang. Vi udfører bl.a.:

  • Reparation i forbindelse med kloakbrud
  • Reparation eller udskiftning af faldstammer
  • Kloak ved nybyggeri og om forandring

Oplever du problemer med din kloak uden at vide, hvor problemet kommer fra, er vi klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning.

 

Ring og få en aftale med vores kloakmester i dag

Har du spørgsmål til vores priser og service, så sidder vi klar til at besvare dem. Med udgangspunkt i vore beliggenhed i Krondal ved Nørre Snede, har vi udført mange kloakopgaver i eksempelvis Horsens og Brande. Vi arbejder i hele landet.

Vi er klar til at tage en snak med dig på telefon 75 76 12 22 eller på mail info@krondal.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udover kloak og murerarbejde, udfører vi også nedbrydning, entreprenørarbejde samt arbejde som vognmand