Entreprenør nær Brande og Horsens

Hos Krondal Murerforretning er vi specialister i at udføre entreprenørarbejde i Brande, Horsens og omegn til bl.a. betonarbejde, kloakering, jordarbejde og nedbrydning. Vi har stor kompetence inden for området, og det betyder, at alle vores entreprenøropgaver bliver klaret med stor professionalisme.

Vores entreprenører er alle veluddannede og arbejder fleksibelt med udgangspunkt i dine ønsker. Vi arbejder målrettet mod at levere holdbare løsninger, som holder i mange år frem. Med mange års erfaring inden for støbearbejde, har vi stor kompetence inden for denne type arbejde, og derfor er vi en stærk samarbejdspartner, når du skal have etableret et godt og solidt fundament til ethvert byggeri.

 

Entreprenør for private og erhverv

Vores service dækker både private og erhverv, og uanset opgavens størrelse, vil vi altid vise samme engagement. Vi arbejder bl.a. for energi- og teleselskaber, hvor vi udfører kabel nedgravning og støber fundamenter. Vores kendetegn er vores effektive og kvalitetsbevidste tilgang til arbejdet. Med os får du en stærk samarbejdspartner med garanti for veludført arbejde.

 

Hovedkontor i Nørre Snede

Vi har vores base i Krondal ved Nørre Snede, og herfra har vi b.la. klaret mange opgaver som entreprenør i bl.a. Horsens og Brande mens vi også udfører i resten af landet.

Uanset hvor i landet du skal have udført dit entreprenørarbejde, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er lydhøre over for dine udfordringer, og vi vil hurtigt give dig et uforpligtende tilbud på en god og holdbar løsning til dit projekt.

Ring til os i dag på telefon 75 76 12 22 eller på mail info@krondal.dk.

Vi har også stor erfaring som kloakmester, nedbrydningsarbejde, og vognmand til hele landet